El celler

Noah Gordon

El Llenguadoc, França, finals del segle XIX. En Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. Des d'aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió.
Bolsillo 9.95 €

Ficha técnica:

  • Traducción:  Rosa María Borràs Montané
  • ISBN: 9788496940765
  • Colección: Histórica
  • Páginas: 384
  • Formato: Rústica
  • Fecha de publicación: 11-04-2011
Trade 22.90 € eBook 4.99 €

El celler

Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, caracteritzarà el seu destí. Després de participar contra la seva voluntat en un complot polític, fugirà a França, on treballarà per a un viticultor. Tot i la por que sent de caure en mans de la justícia, un dia decideix tornar a la seva llar. Lluitant contra els elements en Josep empren una aventura tan àrdua com fascinant: l'elaboració d'un bon vi. Al seu voltant els habitants de Santa Eulàlia: la jove vídua Marimar i el seu fill Francesc; en Nivaldo, el botiguer d'origen cubà; en Donat, el germà obrer d'en Josep, tots ells personatges que poblen aquesta rica novel·la

El celler conté l'essència de totes les obres anteriors de Noah Gordon: històries personals de força, personatges vitals, retrats fidedignes d'una època, creats per un escriptor, la sensibilitat i l'encert del qual ha admirat milers de lectors al llarg dels anys.

Libros relacionados

La doctora Cole

La doctora Cole

Noah Gordon

El comité de la muerte

El comité de la muerte

Noah Gordon

Descubre nuevas lecturas con el buscador emocional

Descubre