Controlaré els teus somnis

John Verdon

Serie: David Gurney, 5

Un malson pot ser un arma homicida? Aquesta pregunta tan provocativa és la que té davant en Gurney en aquesta emocionant nova entrega de la sèrie de súper vendes internacional. A l'antic inspector estrella d'homicidis del Departament de Policia de Nova York el criden per resoldre un trencaclosques desconcertant.
Trade 21.90 €

Ficha técnica:

  • Traducción:  Pau Bombardó
  • ISBN: 9788416306718
  • Colección: Thriller y suspense
  • Páginas: 432
  • Formato: Tapa blanda con solapa
  • Fecha de publicación: 22-10-2015
eBook 9.99 €

Controlaré els teus somnis

Quatre persones que viuen en llocs diversos del país i que, aparentment, no tenen res en comú diuen haver tingut el mateix somni –un malson paorós en el qual hi ha un punyal ensangonat amb un cap de llop esculpit al mànec. A continuació, aquestes quatre persones apareixen amb talls als canells –aparentment suïcidis– provocats per punyals amb un cap de llop. 

La policia se centra de seguida en Richard Hammond, un psicòleg controvertit que fa sessions d’hipnoteràpia a l’Hotel del Llac del Llop, una veterana i inquietant instal·lació a les muntanyes Adirondack. Sembla ser que cadascuna de les víctimes havia anat a veure en Hammond poc abans de morir.

Amoïnat per les incerteses que planteja el tractament del cas que fa la policia, en Gurney comença la seva pròpia investigació, una iniciativa que el posa al punt de mira no només d’un fred assassí i de la policia local sinó també dels qui hi ha a les clavegueres més fosques del govern federal. Tan implacables com la tempesta que l’atrapa en el sinistre i misteriós Llac del Llop, els enemics d’en Gurney fan tot el que poden per amagar-li la veritat –fins i tot un atac aclaparador contra la salut mental de la seva estimada esposa Madeleine.

Amb els recursos emocionals pressionats al límit, en Gurney s’ha de llançar al cent per cent a lliurar a mort una batalla d’enginy contra l’adversari més fred i espaordidor amb qui mai s’hagi enfrontat.

Controlaré els teus somnis és la nova i addictiva novel·la d’un escriptor que el New York Times presenta com a «magistral» i que porta més enllà les aventures de Dave Gurney, un detectiu que els crítics han comparat amb Sherlock Holmes.

Libros relacionados

Hielo negro

Hielo negro

Michael Connelly

Cuerpo de muerte

Cuerpo de muerte

Elizabeth George

Secuestrados

Secuestrados

Robert Crais

El beso de Glasgow

El beso de Glasgow

Craig Russell

Descubre nuevas lecturas con el buscador emocional

Descubre