La solitud del pianista

Maria Victòria Lovaina i Ruiz

La ciutat dels prodigis, dels obrers, dels sindicalistes, dels amants de la música apareix en aquesta noveŀla que retrata la Barcelona des de 1990 fins al 2000 a través d'una saga familiar.

Trade 19.90 €

Ficha técnica:

  • ISBN: 9788418557781
  • Colección: Histórica
  • Formato: Tapa blanda con solapa
  • Fecha de publicación: 03-02-2022
Trade 7.99 €

La solitud del pianista

En Mikhaïl adora el seu avi Vador, amb qui té una connexió molt especial: per a tots dos, el piano és la seva pròpia essència.

En el norantè aniversari d'en Vador, en Mikhaïl el porta a un concert i es muda durant quinze dies a casa de l'avi per preparar la seva següent actuació. Quinze dies en què el jove descobrirà els secrets més ben guardats de la família, les disputes més arrelades.

A través del record d’en Vador, en Mikhaïl passejarà pels carrers de la Barcelona republicana, viatjarà rumb al Nou Món en un vaixell que va naufragar i entendrà el que significa guanyar-se la vida en un país que no és el teu i del qual has de fugir quan esclata la Segona Guerra Mundial.

I no només això, sinó que obrirà la cambra fosca del cor en la qual s’amagava la veritable raó del distanciament familiar: l’assassinat del besavi Sindo, el pare de l’avi Vador. Un secret silenciat durant seixanta anys.

Descubre nuevas lecturas con el buscador emocional

Descubre