Coses de bruixes

Brittany Geragotelis

Hadley Bishop és descendent directa de la bruixa més poderosa i coneguda de tots els temps. A més a més, és una adolescent que té totes les preocupacions que corresponen a una noia de la seva edat: ser maca, popular i sortir amb nois.
Trade 15.90 €

Ficha técnica:

  • Traducción:  Iolanda Rabascall
  • ISBN: 9788499186245
  • Páginas: 320
  • Formato: Tapa blanda con solapa
  • Fecha de publicación: 20-06-2013
eBook 1.99 €

Coses de bruixes

La diferència amb qualsevol noia de la seva edat rau en què ella ho té tot a l’abast de la mà (o de la vareta). Li agrada un modelet que porta una famosa a la revista? El fa aparèixer de la seva talla. Grans a la cara? Desapareixen com un llamp… També és una alumna avantatjada en les classes d’encanteris que assisteix després de la seva jornada a l’institut.

No obstant això, alguna cosa és a punt de succeir que farà que Hadley deixi de banda les frivolitats i s'adoni que els seus poders poden ésser molt perillosos. La seva mare desapareix i és assassinada i ella descobreix que al darrere d’aquest crim hi ha el mateix aquelarre que ja va trair la seva rebesàvia en el passat, quan Salem es va convertir en un nom infame per a totes les bruixes i bruixots. Tots els adults estan en perill, i Hadley és l’única que pot protegir els petits bruixots que conformen el seu propi aquelarre i preparar-los per a l’atac al que seran sotmesos…

Libros relacionados

La Selección

La Selección

Kiera Cass

Descubre nuevas lecturas con el buscador emocional

Descubre